Overal bereik met een krachtig wifi-netwerk

Draadloos internet is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Van thuis en op kantoor tot openbare ruimtes.

Hulp op afstand

Onderhoud en ondersteuning op afstand dankzij de cloud managed wifi-netwerken van DT-Noord.

Snel, stabiel en veilig

Onze servers worden 24/7 gemonitord en onderhouden door eigen monteurs.

Toekomstbestendig

Schaalbare wifi die met je bedrijf mee groeit.

Wifi-Netwerken

Een snel, betrouwbaar en veilig wifi-netwerk, cruciaal voor professionals die snel en flexibel willen werken.

Draadloos internet is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Thuis maar ook op kantoor en zelfs in het winkelcentrum is Wifi tegenwoordig voorhanden. Doordat het aantal apparaten dat middels wifi verbonden kan worden nog sterk groeit, is een stabiel en veilig wifi-netwerk van groot belang. DT-Noord is specialist in totaaloplossingen op het gebied van Wifi voor zowel thuis als in professionele omgevingen.

Cloud Managed

Door gebruik te maken van cloud managed netwerkapparatuur is DT-Noord in staat om voor iedere situatie veilige en schaalbare Wifi-oplossingen te bieden die naar naar wens geconfigureerd kunnen worden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd worden.

  • Gastnetwerken
  • Inlog portaal
  • Netwerk in de buitenlucht

Inventarisatie

Vooraf vind een inventarisatie plaats van de omgeving. Dit gebeurt aan de hand van een aantal metingen, zodat aantoonbaar bepaald kan worden wat wenselijk is in uw specifieke situatie. Aan de hand van deze bevindingen wordt een Wifi-plan opgesteld waarin de DT-Noord u zal voorzien van het beste advies. DT-Noord is in staat om Wifi-netwerken te configureren die tot wel 10.000 gelijktijdige gebruikers kunnen voorzien van een snelle, stabiele en veilig wifi-verbinding.

Zakelijk wifi

DT-Noord is volledig thuis in Wifi-netwerken voor kleine en grote ondernemers. We zorgen voor een veilig, snel en stabiel netwerk in ieder bedrijfspand en aangepast op iedere situatie.

  • Gescheiden netwerk voor bezoekers
  • Onderhoud op afstand
  • Gemakkelijk uit te bereiden

Particuliere wifi

DT-Noord kan ook voor particulieren het bestaande of een nieuw wifi-netwerk in huis configureren of optimaliseren. Wij maken gebruik van diverse meetapparatuur om de situatie goed in kaart te brengen. Aan de hand van de metingen kunnen we een gedetailleerd advies geven en dit indien gewenst ook realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies of voor technische ondersteuning.

Wat onze klanten zeggen

Onze blije klanten aan het woord.

Cases 2

Een goeie internetverbinding is voor onze hotelgasten uiterst belangrijk. DT-Noord heeft ons uitstekend geholpen met een passende en schaalbare oplossing.

Paul Oldenburger

Hotel-restaurant de Boegschroef

Default bg

Dankzij de vast mobiel integratie van DT-Noord zijn wij zowel onderweg als op kantoor altijd bereikbaar voor onze klanten. We kunnen op iedere locatie en op iedere mobiele telefoon beschikken over alle functionaliteit van onze telefooncentrale.

Rik Schildt

Directeur - Simpro Evenementenservice

Testimonial-1-bg

Dankzij het betrouwbare en redundant uitgevoerde netwerk van DT-Noord, kunnen onze bewoners met één druk op de knop direct in contact komen met zorgverleners, indien dit nodig is. DT-Noord verleent 24/7 service en is hiermee voor ons de perfecte partner in persoonsalarmeringssystemen.

Johan van Omme

Bestuursvoorzitter